Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Lefkada Grecia

Prezentare Lefkada Grecia

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale. Lefkada este a patra insulă mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. ...

Citeste mai mult

Prezentare Lefkada Grecia


Lefkada este a patra insulă mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. 
Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci. Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale. 

Vacanțele în insula Lefkada reprezintă adevarate incursiuni în lumea rurală grecească, într-un teritoriu cu plaje turcoaz, munți înalți, drumuri foarte înguste, vegetație luxuriantă și sate liniștite cu plaje cu nisip fin. Viața de noapte în insula Lefkada este faimoasă în arhipelagul Ionic, insula având o mare varietate de baruri, pub-uri, cluburi de noapte și locuri cu muzică live. Cele mai multe locații de noapte se află în orașul Lefkada și în stațiunile de litoral Nydri și Vassiliki. Cluburi de noapte și baruri se găsesc în principal în capitala, cât și în cele mai populare stațiuni turistice, Nydri și Vassiliki. 

Printre obiectivele turistice ce nu trebuie ratate se numara: 
Biblioteca Publică din Lefkada a fost fondată în anul 1953 și îşi are reşedinţa într-un conac tradițional din centrul oraşului. Biblioteca găzduieşte o colecția de icoane bizantine, o colecţie de icoane post-bizantine ale stilului Heptanesian, precum şi un număr mare de texte (cum ar fi cărți, ziare și reviste), publicații vechi și noi. 
Muzeul de Instrumente muzicale greceşti este situat în satul de Neochori şi a fost fondat la inițiativa domnului Panagiotis Tsatsoulas. În muzeu sunt expuse multe obiecte tradiționale de artă folclorică, unelte agricole și instrumente muzicale unice. 
Muzeul de Arheologie din Lefkada datează cu anul 1999 şi este amplasat în centrul cultural Lefkada. Dacă îl vizitați, veți vedea descoperirile din paleoliticul mijlociu (de la 200.000 la 35.000 î.Hr.), precum şi din perioada romană.

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 28 hoteluri

Nikiana, Grecia

Superb 9 Bookingcom Certificat de excelenta Trip Advisor Aliki Hotel este localizat pe coasta estica a insulei Lefkada in Aliki zona Nikiana la 49 m deasupra nivelului marii Hotelul ofera vederi impresionante asupra marii Ionice si a insulelo . . .

Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020
Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020
Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020
Nikiana, Grecia

Exceptional 9 Bookingcom Hotelul se afla in Episkopos-Nikiana la 6 km de orasul Lefkada si 7 km de orasul cosmopolit Nidri Prin amplasarea sa aproape de mare dar si la poalele dealului Skaron o combinatie care impresioneaza si surprinde vizitatoru . . .

Nidri, Grecia

Hotelul G George a primit primii oaspeti in vara lui 1989 si de atunci este in mod regulat renovat Acesta este situat ideal in statiunea Nidri locul cel mai frumos si bine-cunoscut al insulei care va ofera posibilitatea de a petrece vacanta intr-un m . . .

Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020

Hotelul Ionian Blue Bungalows Spa Resort 5 din regiunea Nikiana insula Lefkada este un hotel de lux construit in stil amfiteatru oferind privelisti panoramice asupra Marii Ionice Drinks Food Hotelul ofera mic dejun si cina bufet servite in resta . . .

Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020

Julia Studios sunt situate pe artera principala a statiunii Nidri la numai 3 minute de centru la 2 minute de plaja si in drumul ce duce spre cunoscuta cascada din statiune Localizare Studio Julia este situat în stațiunea Nidri chiar pe st . . .

Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020
Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020
Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020

Foarte Bine 82 Bookingcom Situat la intrarea in orasului Lefkada hotelul este locul ideal de cazare datorita situarii in imediata apropiere a marii si a celor mai importante atractii turistice ale zonei Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa . . .

Lefkada, Grecia
Vacanta Grecia 2020

Lefkada Villas este un complex de vile cu piscine private amplasate într-o zonă muntoasă a insulei Lefkada în inima naturii înconjurate de o vegetație luxuriantă având facilități moderne și oferind priveliști superbe asupra Mării . . .