Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Costa Dorada Spania

Prezentare Costa Dorada Spania

Costa Dorada se remarcă prin vestigiile din epocile antică şi medievală, precum şi prin cunoscuta coridă sau luptele de tauri, foarte apreciate de localnici. Cea mai importantă staţiune turistică este aici Salou, o localitate modernă şi animată, cu multe posibilităţi de cazare de bună calitate, apartamente, hoteluri de lux, restaurante, baruri, magazine şi discoteci. Plajele cu nisip sunt largi, cu apa puţin adâncă în apropiere de mal. Pe ţărmul mării se găsesc mici sate tradiţionale de pescari, printre care s-au construit noi complexuri turistice. În regiunile interioare ale Costei Dorada sun...

Citeste mai mult

Prezentare Costa Dorada Spania


Costa Dorada este o altă regiune atractivă din Spania, aflată tot în partea de Nord-Est a peninsulei Iberice. Capitala regiunii este Tarragona, însă întreaga zonă are de oferit foarte multe lucruri, cum ar fi vestigiile turistice, restaurantele, hotelurile de lux, barurile și parcurile de distracții, ideale pentru cei mici. Peisajele de pe această coastă sunt oarecum în contrast cu cele de pe Costa Brava, plajele fiind mai line, iar nisipul mai fin. Un sejur în Costa Dorada se poate condimenta cu o mulțime de festivaluri și parade de dans. Costa Dorada se remarcă prin vestigiile din epocile antică şi medievală, precum şi prin cunoscuta coridă sau luptele de tauri, foarte apreciate de localnici. 

Cel mai activ oraș din Costa Dorada în timpul nopții este cu siguranță Salou. Multitudinea de cluburi și baruri îți vor oferi cu siguranță distracția pe care o dorești, fie pe ritmuri spaniole, fie pe muzică internațională. Există și cluburi în aer liber, pe plajă, unde distracția ține până dimineață. 
Vei găsi aici 216 kilometri de plajă cu nisip fin, cu peisaje senzaționale, cu stațiuni turistice moderne, cu promenade romantice și cu obiective turistice splendide. Pe ţărmul mării se găsesc mici sate tradiţionale de pescari, printre care s-au construit noi complexuri turistice. În stațiunile din zonă vei putea alege între o multitudine de restaurante, de la unele elegante până la taverne rustice simple. Preparatele tradiționale spaniole au ca și ingrediente principale uleiul de măsline, roșiile, usturoiul, ardeiul iute și diverse condimente care îți vor încânta simțurile în cele mai delicioase mâncăruri. 

Copiii care ajung în Costa Dorada vor fi foarte fericiți. Aici se află un parc de distracții, Universal's Port Aventura, asemănăîtor cu Disneyland Paris. Numeroase zone ce redau atmosfera Vestului Salbatic, a Mexicului, a Chinei sau din diferite filme de desene animate încantă atat micuții turiști, cât și adulți. Pe lângă parcul de distracții, in Costa Dorada se mai găsește și un parc acvatic, Aquopolis Park, unde spectacolele cu delfini și lei de mare sunt atracția principală. Grădina Zoologică este, de asemenea, una dintre locațiile ce nu trebuie ratată. 
Pasionații de cultură au ce vizita in Costa Dorada. Se organizează excursii la toate monumentele istorice din zonă: amfiteatrul Apeductul Diavolului din Tarragona, castelul din Altafulla, sau mănăstirile din perioada medievală. De asemenea există multe festivaluri de muzică și dans în timpul lunilor de vară, festivalul de flamenco fiind deosebit de popular.

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!