Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Varadero Cuba

Prezentare Varadero Cuba

Varadero este un paradis al vacantelor exotice, cu ape azurii, plaje cu nisip fin si alb, hoteluri luxoase si terenuri de golf, fiind cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul cubanez. Avand peste 20 km de plaja, Varadero se distinge ca o destinatie litorala spectaculoasa si extrem de animata. Plajele sunt extrem de curate, iar apele limpezi, numai bune pentru scufundari sau snorkeling. Pentru cei care cauta aventura, Varadero este echipat asa cum se cuvine unei statiuni la malul marii: se poate practica aproape orice sport acvatic, de la scuba diving la navigatie sau inot cu delfinii. Putet...

Citeste mai mult

Prezentare Varadero Cuba


Varadero este un paradis al vacantelor exotice, cu ape azurii, plaje cu nisip fin si alb, hoteluri luxoase si terenuri de golf, fiind cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul cubanez. Avand peste 20 km de plaja, Varadero se distinge ca o destinatie litorala spectaculoasa si extrem de animata. Plajele sunt extrem de curate, iar apele limpezi, numai bune pentru scufundari sau snorkeling. 
Varadero este numit, de asemenea, Playa Azul, care înseamnă "plaja albastra" în limba spaniolă. Varadero este o parte relativ exclusiva din Cuba, cu o multime de hoteluri private, plaje superbe si terenuri de golf. Plajele fantastic cu apă cristalina, de culoare turcoaz şi caldă face aceasta insula iubitorilor paradisului. 

Pentru cei care cauta aventura, Varadero este echipat asa cum se cuvine unei statiuni la malul marii: se poate practica aproape orice sport acvatic, de la scuba diving la navigatie sau inot cu delfinii. Puteti juca golf in cadrul unui campionat organizat la Varadero Golf Club sau puteti face excursii pe jos la pestera Ambrosio. Pe langa atractia principala din Varadero, plaja, statiunea dispune si de atracţii naturale, cum ar fi pesterile şi o insiruire de mici insulite virgine, aflate deasupra recifurilor de corali. Există, de asemenea, atractii culturale si istorice în apropiere, cum ar fi oraşele Cárdenassi Matanzas, Peninsula Zapata şi staţiunea San Miguel de los Baños. Varadero, care este un port liber, dispune de facilităţi pentru scuba diving, pescuit la mare adâncime, yachting si alte sporturi nautice. De asemenea, poti vizita, Parcul National Punta Hicacos este localizat in Nord-Estul peninsulei. A fost declarat drept rezervatie ecologica in anul 1974. Cele 312 hectare contin multe specii din flora si fauna locala. Aici poate fi vazut "El Patriarca", un cactus din familia Dendrocerus nudiflorus, care ar avea varsta de peste 600 de ani.

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!