Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Canada - Vacante Exotice

Canada se afla in partea nordica a Americii de Nord, invecinandu-se cu Statele Unite ale Americii in sud, Oceanul Atlantic de Nord in est, Oceanul Pacific de Nord in vest si Oceanul Arctic in nord. Acesta natiune multicultura...

Citeste mai mult

Canada - Vacante Exotice


Canada se afla in partea nordica a Americii de Nord, invecinandu-se cu Statele Unite ale Americii in sud, Oceanul Atlantic de Nord in est, Oceanul Pacific de Nord in vest si Oceanul Arctic in nord. Acesta natiune multiculturala reprezinta a doua tara ca marime din lume, acopera o zona vasta, cu sase fusuri orare diferite, si are zece provincii si trei teritorii.

Canada are o mostenire vasta si bogata, cu o comoara de atractii faimoase si locuri interesante de vizitat, inclusiv Muntii Canadei, Cascada Niagara, Raul Sf. Laurentiu, Golful Hudson, Montreal, Ottawa, Toronto, Quebec, Noua Scotie, Vancouver, Manitoba si Alberta.

Clima in diferite parti ale tarii este semnificativ diferita: in timpul iernii temperaturile variaza intre -15 ° C si -45 ° C, iar vara acestea ajung la +40 ° C. Canada este un stat extraordinar de frumos, care calatoreste prin care va puteti bucura pe deplin de privelistile din taiga, alternand padurile tundre, lacurile albastre, desertul arctic, gheata polara, campiile de prairie si varfurile Muntilor Stancosi.

 

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!