Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maroc - Vacante Exotice

In Maroc, contrastul de lumini, culori si peisaje se amesteca cu o istorie ale carei origini se pierd in negura vremurilor. Fenicieni, cartaginezi, berberi, romani, bizantini, vandali si arabi, toti si-au l...

Citeste mai mult

Maroc - Vacante Exotice


Aflat intre Marea Mediterana si Oceanul Atlantic, intre doua continente, Europa si Africa, strabatut de Muntii Atlas despre care se credea ca sprijina cerul, cu o bogata paleta coloristica de la verdele campiilor pana la nisipul rosiatic al Desertului Sahara, Marocul a fost intotdeauna tinutul intalnirii dintre civilizatii. 

Marocul este un tinut cu o incredibila mostenire culturala, avand multe alte bijuterii arhitecturale, cum sunt inestimabilele ruine de la Essaouira sau Asilah, ruinele romane de la Volubis, constructiile andalusiene de influenta araba de la Tetouan, orasele cu stil urban cosmopolit ca Rabat, Casablanca sau Tanger, sau frumoasele sate fortificate, numite ksar si uimitoarele vai din sud. Sa nu uitam de medinas si culorile lor magice, adevarate labirinturi protejate de ziduri, organizate in jurul pietelor publice, cum este Piata Djema el Fna din Marrakech. 

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!