Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spania - Vacante Exotice

Spania este una dintre cele mai vizitate tari anual, pentru frumusetea si unicitatea oraselor sale, pentru plajele cu nisip fin, pentru bautura sangria, flamenco, muzica, soare si, bineinteles, fiestele distr...

Citeste mai mult

Spania - Vacante Exotice


Spania este un stat situat in sud-vestul Europei, ocupand cea mai mare parte din Peninsula Iberica, precum si Insulele Baleare si Pityuse din Marea Mediterana si Insulele Canare din Oceanul Atlantic. Are iesire la Oceanul Atlantic si la Marea Mediterana; la vest se invecineaza cu Portugalia, iar la nord-est cu Franta si Andorra. Stramtoarea Gibraltar (14 km) o desparte de Africa, teritoriul Gibraltar fiind in posesiunea Marii Britanii.

Spania este destinatia perfecta daca sunteti pasionati de arhitectura si de arta in general. In toate orasele veti gasi muzee si galerii de arta, restaurante si baruri cu preparate tipice spaniole și o viața de noapte caliente. Simbolul orașului Barcelona catedrala lui Gaudi este cu siguranta primul lucru de vizitat odata ajunsi in frumoasa capitala a Cataloniei. In fiecare oras se afla monumente uimitoare, precum La Alhambra in Granada , Guggenheim din Bilbao sau moschee extraordinare precum Mezquita din Cordoba. Daca va plac muntii si aventura atunci explorati Sierra Nevada.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!