Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tunisia - Vacante Exotice

Tunisia este cea mai nordica tara a Africii si, in acelasi timp, cea mai mica din grupul tarilor situate de-a lungul muntilor Atlas. In partea de est, Tunisia se invecineaza cu Marea Mediterana, la vest, cu Algeria, nordul este muntos, iar treimea sudica este dominata de Sahara. In timp ce nordul este influentat de apropierea de Marea Mediterana, iar sudul de soarele fierbinte al Saharei, majoritatea statiunilor, atat cele din nord, cat si cele din sud, respira aerul proaspat al brizelor marii, care fac verile placute, iar iernile agreabile pentru orice activitate outdoor. Printre cele mai b...

Citeste mai mult

Tunisia - Vacante Exotice


Tunisia este cea mai nordica tara a Africii si, in acelasi timp, cea mai mica din grupul tarilor situate de-a lungul muntilor Atlas. In partea de est, Tunisia se invecineaza cu Marea Mediterana, la vest, cu Algeria, nordul este muntos, iar treimea sudica este dominata de Sahara. In timp ce nordul este influentat de apropierea de Marea Mediterana, iar sudul de soarele fierbinte al Saharei, majoritatea statiunilor, atat cele din nord, cat si cele din sud, respira aerul proaspat al brizelor marii, care fac verile placute, iar iernile agreabile pentru orice activitate outdoor. 

Printre cele mai bune statiuni din Tunisia se afla: 
Yasmine Hammamet 
Este cea mai noua statiune tunisiana, situata la doar 6 minute de Hammamet. Ofera peste 45 de hoteluri de top, cele mai bune restaurante, gradini si strazi largi cu palmieri. Specific peninsulei Cap Bon sunt gradinile imense de iasomie, trandafiri si portocali. O statiune completa, mergand de la sporturi de apa, calarit sau golf pana la tratament cu ape minerale. 

Sousse 
Este fara doar si poate o destinatie de vara perfecta, in care te poti relaxa, te poti bronza si te poti bucura de apele curate si calde. Pe langa relaxare insa, orasul iti ofera si numeroase obiective turistice, care iti vor ocupa absolut tot timpul petrecut aici. Medina, centrul vechi al orasului, este un adevarat centru cultural care prezinta opere de arta din perioada romana, obiective turistice musulmane, precum Marea Moschee si un loc unic in lume, Ribat-ul, care este reprezentat de o multime de catacombe si de 200 de galerii unde poti descoperi 15000 de morminte. Daca iubesti viata de noapte, aceasta statiune este perfecta pentru tine, in conditiile in care dispune de o multime de cluburi si de variante de distractie in perioada nocturna. 

Port El Kantaoui 
Situat langa Sousse, Port El Kantaoui (oras suburbie a regiunii prezentate mai sus) este un orasel in care vei gasi obiective turistice, plaje deosebite si o multime de variante de distractie sau de petrecere a timpului liber. O statiune cu un farmec si un lux aparte, un complex construit in jurul unui port modern care adaposteste peste 300 de yachturi. Hotelurile se intind de-a lungul unei strazi pavate cu piatra, care reproduce perfect atmosfera Evului Mediu. 

Monastir 
Nu foarte departe de Hammet, in acelasi golf, insa in extremitatea sudica, se afla statiunea Monastir. Este o statiune cu clima blanda, unde vei gasi intotdeauna o mare limpede si un nisip fin si placut la atingere. Plajele de aici sunt foarte lungi iar peisajele sunt deosebite, brazdate pe alocuri de hoteluri de lux, de un port pescaresc fermecator si de cateva monumente istorice.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!