Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Madrid Spania

Prezentare Madrid Spania

Madrid,...

Citeste mai mult

Prezentare Madrid Spania


Madrid, capitala Spaniei, este o metropola moderna, plina de viata, pe care o veti descoperi vibranta la fiecare pas pe care il veti face. Multitudinea de atractii culturale, de muzee si monumente de arta, va vor face sa uitati de bulevardele largi foarte aglomerate sau de suntetul sirenelor la fiecare pas.

Puncte importante culturale și turistice includ faimosul Muzeu Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Artă Regina Sofia (unde se află Guernica lui Pablo Picasso), Casón del Buen Retiro, Palatul Regal, Templo de Debod, Monasterio de las Descalzas Reales si Puerta del Sol.

Cateva baruri si discoteci mai selecte din Madrid ar fi:barul La Comedia (Calle del Principe 16)cu seri demuzica rock, barul El Viajero(Plaza de la Cebata) un local de noapte cu program artistic si mese de biliard,Villa Rosa (Plaza de Santa Ana 5) cu nopti de dans latino si salsa.Discoteci: Teatro Kapital(Calle de Atocha 125,cu 7 sali fiecare cu stil diferit de muzica), Palacio de Gaviria(Calle del Arenal 9,situat intr-o cladire instil baroc foarte frumoasa si cu mai multe stiluri de muzica deasemenea. Pentru iubitorii de teatru si muzica clasica Teatrul Real,Teatro de la Zarzuela si Teatro Monumental.  

Exista cateva Tablaos(locale flamenco)in care puteti urmari mici spectacole cu unii dintre cei mai buni dansatori de flamenco din lume: Cafe de Chinitas(Calle de Torija 7),Al Andalus cu un stil de flamenco din Andaluzia(Calle del Capitan Haya 19). Pentru cei care vor sa danseze stilul flamenco recomand localul Almonte(Calle de Juan Bravo 335) un loc unde toata lumea danseaza.


In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!