Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Azure Villas by Cornelia Belek este situat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, între hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si clubul Cornelia Golf.

Are o suprafata totala de 32000 mp si este compus din 33 cladiri separate cu 2 etaje - Azure Villas (toate au iesire la piscina comuna cu apa de mare):
Azure Villas (vedere la piscina si padure):
- 26 Azure Villa 2 bedrooms (tip A: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, terasa, la nivelul 2 - 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi si dus, alta cu cada si dus; tip B: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa, la nivelul 2 - dormitor cu usa, baie cu jacuzzi, max. 5 pers., 180-230 mp, servicii VIP);
- 7 Azure Villa 3 bedrooms (la nivelul 1: living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa; la nivelul 2: doua dormitoare cu usa, 2 bai: o baie cu jacuzzi si dus, alta cu cada si dus, max. 7 pers., 220-310 mp, servicii VIP).
* Una din vile are un nivel si este destinata persoanelor cu dizabilitati.
* La toate vilele în ziua sosirii se ofera: express check-in, flori, platou de bun venit, o sticla de vin spumant si de vin rosu, whisky sau vodca, în functie de conditiile climaterice - prosop umed/încalzit; suplimentari periodice - fructe, dulciuri turcesti, alune si ciocolata; turn down service, meniu de perne, masa de calcat si fier de calcat, pe timp de ploaie - umbrele ai impermeabile.
* Pentru copii 2-12 ani: încalzitor pentru sticle, halate pentru copii, cada pentru copii, scaun pentru copii la baie, jucarii-surprize, baby phone si carucior (în functie de disponibilitate), în minibar Neskquik si lapte, alimentatie pentru copii Hipp sau Milupa, fulgi de porumb.

Camerele sunt dotate cu jacuzzi sau cada, uscator de par, cantar, halat si papuci, aer conditionat centralizat , TV satelit, telefon, minibar, ceainic electric (set de ceai si cafea), seif, pardoseala - marmura si mocheta, terasa, room service (24 de ore, meniu special, gratuit), internet WI - FI.

Restaurant Azure - comun (are si meniu dietetic si vegetarian), meniu a la carte ("De la Chef" - contra cost), bar Azure - comun (07:00 - 24:00) , 4 piscine exterioare Thalasso cu zone pentru copii (o piscina la 7-8 vile, cu apa de mare).

Servicii exclusive pentru turistii cazati în complexul Azure Villas by Cornelia:
* Turistii Azure Villas pot beneficia de toate serviciile hotelului Cornelia Diamond Golf Resort & Spa.
* Pentru turistii Azure Villas se ofera transfer gratuit între hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Azure Villas.
* Posibilitatea de a utiliza gratuit zona VIP de pe plaja; pavilioane pe plaja - contra cost.
* Prioritate la rezervarea restaurantelor a la carte de la hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa.
* Prioritate la rezervarea serviciilor centrului SPA Crassula; oferirea unui discount de 10% la toate serviciile contra cost din centrul SPA.
* Lectii individuale de yoga, masaj si diverse tratamente pentru piele (contra cost conform meniului special din camera).Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-Fi
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
spa si centru de wellness
restaurant a la carte
plaja privata
cafe bar

Locatie