Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Otium Eco Club Side se află la 7 km de Side şi la 80 km de Antalya.

Hotelul de 5 stele all inclusive Otium Eco Club Side este situat la 450 de metri de o plajă cu steag albastru şi include un parc acvatic cu 3 tobogane de apă şi un centru de wellness cu baie turcească. Toate camerele au balcon. Proprietatea oferă servicii de transfer între plajă şi hotel la fiecare 30 de minute.

Otium Eco Club asigură un restaurant special pentru copii şi un loc de joacă, iar pentru a menţine inspiraţia copiilor sunt disponibile activităţi creative precum origami, cursuri de gătit, cursuri de limbă engleză şi rusă, ateliere de artizanat şi puzzle-uri.

Oferă un mini-club supravegheat video, sesiuni cu proiecţii de filme şi diverse jocuri de societate, precum şi centrul Kid's World, unde copiii se pot bucura de numeroase activităţi deosebite.Există şi piscine pentru copii. În cadrul hotelului puteţi desfăşura diverse activităţi ecologice, printre care plantarea de flori şi copaci şi hrănirea animalelor, pentru întărirea relaţiei copiilor cu natura.

Pentru un plus de confort, există servicii de babysitting, un aparat pentru monitorizarea audio a bebeluşilor şi cărucioare pentru copii, disponibile la cerere şi la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-Fi
Restaurant
parcare gratuita
transfer de la si/sau la aeroport
sala de fitness
Piscina exterioara
spa si centru de wellness
plaja privata
cafe bar

Locatie