Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VERA STONE PALACE


Descriere

Hotelul Vera Stone Palace este contruit pe o suprafata de 32.000 m2 si a fost renovat in 2014. El se afla situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de orasul Side, la 250 m de plaja proprie.Drinks & Food
Oaspetii hotelului Vera Stone Palace vor servi diferite delicatese la restaurantul pricipal si restaurantul a-la-carte (pescaresc si italian) si se pot racori cu bauturi alcoolice si non-alcoolice la cele 5 baruri disponibile.

Sport & Divertisment
Echipa de animatie a hotelului oferta diferite activitati pe timpul zilei - gimnastica, step-aerobic, minifotbal, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, darts, gimnastica in apa, jocuri in apa. Pe timp de seara echipa de animatie pregateste diferite spectacole (dans, muzical, seara turceasca, jocuri interactive) iar dupa spectacole se organizeaza discoteca si parade.

Localizare
Hotelul Vera Stone Palace este contruit pe o suprafata de 32.000 m2 si a fost renovat in 2014. El se afla situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de orasul Side, la 250 m de plaja proprie.

Site web
http://www.verahotelstonepalace.com/EN

Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa la sauna, baie turceasca, camere de relaxare, mai multe tipuri de masaje si tratamente corporale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.