Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Baile Govora Romania

Prezentare Baile Govora Romania

La o altitudine de circa 360 de metri, in apropierea municipiului Ramnicu Valcea, se gaseste statiunea Baile Govora, una dintre cele mai frecventate statiuni balneare din Romania. Este o zona de un farmec deosebit, cu dealuri impadurite cu fag, brad, stejar, molid si salcam. Vegetatia naturala da pitorescul si nota de particularitate a statiunii, ceea ce face sa fie cautata tot timpul anului de foarte multi turisti din tara si strainatate. Statiunea Baile Govora este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii, bolilor degenerative si a bolilor reumatice articulare, ca si in tratamentul...

Citeste mai mult

Prezentare Baile Govora Romania


Baile Govora se afla in judetul Valcea, in zona depresionara subcarpatica din nord-estul Olteniei, la 21 km de Ramnicul Valcea, pe o derivatie a soselei catre Horezu si Targu-Jiu, la o altitudine de 360-380 m, situata intr-o regiune de dealuri si coline acoperite de paduri de fag , stejar, molid, brad si salcam, in suprafata de 370 ha. Parcul balnear, proiectat de arhitectul peisagist Emil Pinard, este unic prin arhitectura sa specifica inceputului secolului al XX – lea. Ecosistemul sau care reuneste specii indigene de foioase, unele caracteristici arealului montan ( conifere) şi specii exotice care convietuiesc intr-o armonie desavarsita intaresc senzatia de unicitate si grandoare. 

Numele statiunii Baile Govora si istoricul ei se leaga de cel al Manastirii Govora care este situata in localitatea Govora Sat din judetul Valcea. Inceputul descoperirii apelor minerale a fost facuta de locuitori ai localitatilor din zona in vara anului 1876. La Govora, verile sunt racoroase si iernile sunt blande, iar aceasta vreme este prielnica plimbarilor prin natura. De asemenea, in atmosfera exista o cantitate redusa de polenuri alergogene, asa ca persoanele care au o astfel de sensibilitate nu vor fi afectate. 
Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national. Astfel, in statiune se gasesc: spatii comerciale, banca, schimb valutar, agentie loto, sali de conferinte, asistenta medicala permanenta si mijloc de transport pentru urgente medicale, asistenta medicala balneara, punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenade illuminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha. 

Statiunea este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii (astm bronsic, bronsite cronice, enfizem pulmonar, pneumopatii microbiene sau virale, rinite, sinuzite, faringite etc.), bolilor degenerative (spondiloze, artroze, poliartroze) si a bolilor reumatice articulare (tendonite, periatrite scapulohumerale), ca si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale (pareze usoare, sechele dupa poliomelite etc.) si a unor disfunctionalitati post-traumatice si boli asociate (ginecologice, endocrinologice, cardiovasculare, digestive, urinare). Complexele balneologice moderne sunt utilitate cu facilitati pentru bai cu ape minerale iodate si sulfuroase, aplicatii cu namol cald, pneumoterapii, electroterapii, chinototerapii, tratamente cu produse apicole. Exista si un sanatoriu pentru boli reumatice si respiratorii pentru copii.

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Baile Govora, Romania
Craciun 2019
 | 
Revelion 2020
 | 
Paste 2020
Baile Govora, Romania
Craciun 2019
 | 
Revelion 2020
 | 
Paste 2020
 | 
Circuite Romania 2020

Capacitate 193 camere 149 de locuriServicii lift parcare baza de tratament sala de sport teren de sport magazin agentie de turism seif restaurant terasa restaurant barCamerele sunt dotate cu baie si dus televizor cablu TV frigider telefonTuristii tre . . .

Baile Govora, Romania

Hotelul BELVEDERE a fost renovat in anul 2005Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli sala de fitness sauna masaj bazin de recuperareDescriere camere Hotelul dispune de 37 camere dintre care 34 camere duble 17 camere cu doua p . . .

Baile Govora, Romania

Hotelul este situat in centrul statiuniiGovora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor sodiu iod brom sulf pentru cure externe . . .

Baile Govora
Craciun 2019
 | 
Revelion 2020
 | 
Paste 2020

Pachet tratmentTariful include cazare in camera dubla minim 4 nopti pensiune completa meniu fix 3 proceduri tratament ziHotelul Belvedere este situat in parcul statiuniiFacilitati Hoteldeschis in cursul anului 2005 hotelul dispune de 76 locuri resta . . .

Baile Govora Vezi locatia pe harta
Craciun 2019
 | 
Revelion 2020
 | 
Paste 2020

Oferta standard se vinde pe minim 3 nopti de cazareOferta cu tratament se vinde pe minim 5 niopti de cazarePensiunea completa poate fi atat meniu fix cat si fisa cont de 45 lei pers ziTratament - 3 proceduri zi persoana Luni-VineriAcces gratuit l . . .

Baile Govora, Romania
Baile Govora, Romania

HOTEL renovat in anul 2005 CAMERE 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente 1 garsoniera 17 camere cu 2 paturi 17 camere cu pat dublu dotate cu TV minibar telefon baie proprieFACILITATI restaurant 1 sala de conferinte baza de refacere a hote . . .