Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Byala Bulgaria

Prezentare Byala Bulgaria

Byala este o localitate rustica cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie. Plaje nisipoase, apa limpede si excelenta in vin. Byala este cunoscuta printre turistii care frecventeaza Bulgaria ca destinatie de vacanta pentru plajele nisipoase, apa albastra si pentru industria infloritoare a vinului. Byala este un oras mic si statiune balneara in estul Bulgariei, situat pe coasta bulgara a Marii Negre, in provincia Varna.

Citeste mai mult

Prezentare Byala Bulgaria


Byala este un oraș mic si statiune balneara in estul Bulgariei, situat pe coasta bulgara a Marii Negre, in provincia Varna. Este centrul administrativ al municipiului omonim Byala si se afla intr-o regiune semi-muntoasa in extremitatea estica in ramurile Stara Planina. Locatia este excelenta pentru constructiile in trepte cu vedere deasupra marii. Se afla la 5 km nord de Obzor, la 79 km de Bourgas si la 59 de km la sud de Varna. 
Ca statiune turistica, Byala a fost pana acum o destinatie rustica, dedicata aventurierilor si nudistilor, insa incet, incet, de-a lungul plajelor din jurul Capului Atanasie au inceput sa se ridice hoteluri noi si complexe de apartamente impunatoare. Locatia este excelenta pentru constructiile in trepte cu vedere deasupra marii. Faleza inalta din zona favorizeaza o buna vedere la mare pentru unitatile de cazare situate acolo. 

Plaja este foarte buna cu nisip fin si apa destul de limpede desi este expusa brizei marii permanent. Zona de coasta a municipiului este caracterizat printr-o combinaţie de coasta stâncoasă, golfuri mici şi benzi de plaja cu dune de nisip. Coasta este abruptă şi conduce la plaja. Lungimea totală a plajei este de 14300 de metri. Byala este o statiune placuta cu plaje largi, o multime de hoteluri si case de vacanta. Aici veti avea oportunitatea de a vizita o casa traditionala, unde puteti experimenta obiceiurile autentice iar iubitorii de cai au sansa de a face cursuri de echitatie.

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

Byala, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021 top destinatii turistice

Byala Beach Resort este un complex de apartamente de vacanta clasificat la 4 stele Este situat la 50 m de plaja chiar langa micul oras Byala aproximativ 2 km Hotelul are 125 apartamente cu un dormitor apartamente cu 2 dormitoare apartamente cu 3dormi . . .

Byala, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021 top destinatii turistice

Complexul este situat in imediata apropiere a orasului Byalape un cap numit Sf Atanas unde au fost gasite urme ale unei asezari mai vechide 2000 ani Complexul Calimera cuprinde o cladire rezidentiala si catevacasute Distanta pana la cea mai apropiata . . .