Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Fundata Romania

Prezentare Fundata Romania

Se afla la mijlocul distantei intre Bran si Rucar, pe culoar, aceasta este strajuita de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului. Oriunde priviti, la Fundata, veti vedea culmile muntilor, dealurile superbe, imbracate in verdeata si flori din aprilie pana in octombrie, sau acoperite de omat iarna. ...

Citeste mai mult

Prezentare Fundata Romania


Se afla la mijlocul distantei intre Bran si Rucar, pe culoar, aceasta este strajuita de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului. Oriunde priviti, la Fundata, veti vedea culmile muntilor, dealurile superbe, imbracate in verdeata si flori din aprilie pana in octombrie, sau acoperite de omat iarna. Fundata este o localitate în judetul Brasov. 
Situata la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înalta localitate din tara. In apropierea localitatii Fundata se pot vizita numeroase obiective naturale: Parcul National Piatra Craiului - Trasee in Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dambovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera.

Pestera Dambovicioarei, este situata in zona carstica a culoarului Rucar-Bran, una din cele mai dezvoltate din tara. S-a format in calcarele Masivului Piatra Craiului, datorita actiunii apelor paraului Damboviciarei, a carui vale se gaseste la cativa metri in aval. Golul subteran este format dintr-o galerie fosila slab ramificata lunga de circa 250 m, cu un traseu usor ascendent si orientata de la SV la NE. Cheile Moeciului sunt situate la aproximativ 8 km de Bran, in apropierea localitatii Moeciu. Decorul acestei zone este spectaculos, de o salbaticie aparte. Cheile Gradistei se afla situate in apropierea localitatii Moeciu de Sus, si impresioneaza datorita salbaticiei peisajului si a formatiunilor stancoase. Masivul Piatra Craiului este un lant muntos calcaros aflat la sud-vestul Carpatilor Orientali dar apartine lantului Carpatilor Meridionali gasindu-se in nord-estul acestora. Altitudinea maxima a Pietrei Craiului este atinsa in varful Varful La Om, cunoscut si ca Piscul Baciului, avand 2244 m. Masivul are numeroase piscuri peste 2000 de metri altitudine (Vf. Padina Popii(2025m), Vf. Ascutit(2150m), Vf. Timbalul Mare(2177m), Varful dintre Timbale(2170m), Vf. Sbirii(2220m), Vf. Caldarii Ocolite(2202m) ).

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Fundata, Romania Vezi locatia pe harta
SPA & Wellness Romania
 | 
Romania

La doar 500 de metri de pârtiile de schi din Fundata această stațiune oferă un restaurant un bar și un centru spa Camerele au un balcon cu vedere la munții Bucegi și Piatra CraiuluiCamerele și vile din Complex Cheile Gradistei Fundata au miniba . . .

Fundata, Romania Vezi locatia pe harta
SPA & Wellness Romania
 | 
Romania

Hotelul Bucegi se afla in imediata apropriere a receptiei Cheile Gradistei Fundata Camerele Hotelului Bucegi va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului cat si spre muntii Bucegi Hotelul este dispus pe 6 etaje are o capacitate de 170 locuri d . . .

Fundata, Romania Vezi locatia pe harta
SPA & Wellness Romania
 | 
Romania

Hotelul se afla in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului si cat si spre muntii Bucegi Hotelul este pozitionat langa restaurantul complexului si la 50 metri distanta de receptieAre . . .

Fundata, Romania Vezi locatia pe harta
Romania
 | 
SPA & Wellness Romania

 Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu pe un platou din zona Fundata Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu pe un drum privat proaspat asfaltatResort Fundat . . .