Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Kamena Vourla Grecia

Prezentare Kamena Vourla Grecia

Kamena Vourla | Kamena Vourla este un oraș și o fostă municipalitate în Phthiotis, Grecia. Orasul a fost cunoscut anterior ca Palaiochori. Kamena Vourla este situat pe coasta de sud a Golfului Mali, la 4 km vest de Capul Knimis, care separă Golful Mali de Golful de Nord Euboea. Faimoasele izvoare au devenit importante în jurul anului 1926, când chimistul Michail Pertesis a descoperit o excepțional de mare concentrație de radon în apă, cu o mare valoare pentru sănătatea oamenilor. Aproape zece ani mai târziu (1930), primele hoteluri au început să se dezvolte. După al doilea război mondial, Kam...

Citeste mai mult

Prezentare Kamena Vourla Grecia


Kamena Vourla | Kamena Vourla este un oraș și o fostă municipalitate în Phthiotis, Grecia. Orasul a fost cunoscut anterior ca Palaiochori. Kamena Vourla este situat pe coasta de sud a Golfului Mali, la 4 km vest de Capul Knimis, care separă Golful Mali de Golful de Nord Euboea. Faimoasele izvoare au devenit importante în jurul anului 1926, când chimistul Michail Pertesis a descoperit o excepțional de mare concentrație de radon în apă, cu o mare valoare pentru sănătatea oamenilor. 

Aproape zece ani mai târziu (1930), primele hoteluri au început să se dezvolte. După al doilea război mondial, Kamena Vourla a fost transformat într-o atracție turistică celebra. La 8 km (5 mile) distanță pe drum urcand, se gaseste mănăstirea cunoscuta sub numele de Iera Moni Metamorfoseos tou Sotiros care a fost construita în jurul secolului al 11-lea. În apropiere de oraș se află un mormânt istoric, un monument al Bătăliei de la Termopile, cu un sigiliu a lui Leonidas, regele Spartei, situat nu departe de satul de munte Karya.

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Kamena Vourla, Grecia

Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai sauna centru Spa si wellness baie turceasca centru de infrumusetare centru fitness si parcare De asemenea hotelul ofera si un birou de informatii restaurant receptie 24h birou de schimb val . . .