Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Samothraki Grecia

Prezentare Samothraki Grecia

Iti doresti sa te bucuri de aerul si linistea unei destinatii mai putin comerciale, necorupte de turism, mai apropiate de natura?Nu te deranjeaza sa explorezi un loc necunoscut si sa descoperi lucruri noi?Ai vrea sa mananci niste preparate delicioase la o taverna traditionala greceasca care nici macar nu are un meniu in engleza, dar unde esti invitat in bucatarie sa vezi si sa iti alegi mancarea? Iti surade combinatia mare/munte si nu te sperie un traseu de trekking de cateva ore pentru a te bucura de niste frumuseti alte naturii?Vrei sa descoperi o plaja ...

Citeste mai mult

Prezentare Samothraki Grecia


Iti doresti sa te bucuri de aerul si linistea unei destinatii mai putin comerciale, necorupte de turism, mai apropiate de natura?
Nu te deranjeaza sa explorezi un loc necunoscut si sa descoperi lucruri noi?
Ai vrea sa mananci niste preparate delicioase la o taverna traditionala greceasca care nici macar nu are un meniu in engleza, dar unde esti invitat in bucatarie sa vezi si sa iti alegi mancarea? Iti surade combinatia mare/munte si nu te sperie un traseu de trekking de cateva ore pentru a te bucura de niste frumuseti alte naturii?
Vrei sa descoperi o plaja mica, singuratica si nepopulata, ascunsa de un tarm stancos, la care nu ai acces decat cu barca, dar unde poti sa ajungi, daca insisti putin si de pe “uscat” dupa ce escaladezi cateva stanci?
Ai vrea sa stai intr-un hotel mic si dragut, iar din camera sa vezi si marea si muntele?
Atunci Samothraki este destinatia perfecta pentru tine!

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!