Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sivota Grecia

Prezentare Sivota Grecia

Portul este un important obiectiv al Sivotei, cu mica sa marina, magazinele de pe faleza si privelistea spre Insula Corfu. Un minunat golf cu restaurante si baruri completeaza peisajul. ...

Citeste mai mult

Prezentare Sivota Grecia


Portul este un important obiectiv al Sivotei, cu mica sa marina, magazinele de pe faleza si privelistea spre Insula Corfu. Un minunat golf cu restaurante si baruri completeaza peisajul. 

Sivota va ofera multe cafenele si taverne din care puteti alege, unele dintre ele sunt laturalnice, dar in apropierea strazii principale, pe cand altele se afla chiar pe malul apei. 

In jurul statiunii se afla numeroase insule si golfuri de-a lungul coastei, peisajul este minunat, iar apa incredibila, cadrul perfect pentru o plimbare cu barca.

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 hoteluri

Scor TripAdvisor 4 Foarte bun Cu Sivota Diamond Spa Resort veti patrunde intr-un paradis la care mereu ati visat Facilitati luxoase cu standarde foarte inalte si un personal cu experienta o sa va ofere un sejur plin de ospitalitate Incepand . . .

Hotelul este situat la 18 km de Parga si va pune la dispozitie 3 baruri si 4 restaurante Incepand cu 01012018 a fost introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achi . . .