Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Austria

Prezentare Austria

Austria este o țară vorbitoare de limbă germană în Europa Centrală, caracterizată de sate de munte, arhitectură barocă, istorie imperială și un teren alpin robust. V...

Citeste mai mult

Prezentare Austria


Austria este o ţară alpină,fiind una dintre cele mai muntoase ţări ale Europei.Face parte din categoria statelor central-europene, fiind amplasată in bazinul mijlociu al Dunării.

Are hotare cu Suedia ,Luxemburg, Germania , Cehia , Slovacia ,Ungaria şi Italia. Lanţurile muntoase estice ale Alpilor ocupă 70% din teritoriul său, lanţuri care se întind de la est la vest şi sunt despărţite între ele de afluenţii Dunării: Inn, Salzach, şi Enns. Câmpiile mai mari se află pe cele doua maluri ale Dunării.
Munţii inalţi ai Alpilor determină condiţii climaterice locale specifice, dar Austria în sine are o clima continentală: iernile sunt reci, iar verile sunt calde şi insorite.

Vara este anotimpul cu cele mai multe precipitaţii datorită averselor puternice cu multe descărcări electrice, iar iarna deseori se înregistrează ninsori abundente. Viena şi împrejurimile sale aflate in Depresiunea Vienei sunt zonele cele mai calde şi secetoase: temperatura medie în ianuarie 10 C, iar 200 C. In Alpi clima este mult mai rece. Piscurile înalte sunt acoperite de zăpadă pe toată perioada anului.
Fiind situate in Alpi ,vestul şi sudul Austriei sunt renumite ca destinaţii pentru sporturile de iarna.Cel mai inalt munte cu 3.798 m este Grossglockner

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

VIENA Piata de Craciun 2020 pachet 4 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom

Itinerariu: Austria

Durata: 3 nopti

Plecari: 28 noiembrie

de la 858 / camera * 2 adulti | perioada 28-11-2020 - 01-12-2020 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii

VIENA - Revelion 2021

Itinerariu: Austria

Durata: 5 nopti

Plecari: 29 decembrie

de la 1090 / camera * 2 adulti | perioada 29-12-2020 - 02-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii