Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Belgia

Prezentare Belgia

Belgia, o țară din Europa de Vest, este cunoscută pentru orașele medievale, arhitectura renascentistă și ca sediu al Uniunii Europene și NATO. Țara are regiuni distincte, printre care Flandra vorbitoare de limbă olandeză la n...

Citeste mai mult

Prezentare Belgia


Este o tara in Europa de Vest si unul din membrii fondatori ai Uniunii Europene, gazduind majoritatea institutiilor acesteia precum si alte institutii internationale importante, inclusiv sediul NATO

Ocupa un teritoriu de 30.528 km2 si are o populatie de aproximativ 10.5 milioane de locuitori. Se invecineaza cu Olanda, Germania, Marele Ducat al Luxemburgului, Franta si Marea Nordului.

Belgia este o monarhie constitutionala si populara si o democratie parlamentara. Parlamentul federal bicameral este format din Senat si Camera Reprezentantilor. Regele, Filip al Belgiei, este seful statului, desi are prerogative limitate. El numeste ministrii, inclusiv pe Primul Ministru, daca acestia au primit vot de incredere din partea Camerei Reprezentantilor pentru a forma guvernul federal.

Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea, nu trebuie sa uitam ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor. Asadar, putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele unui turist pretentios. In Belgia, puteti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand numeroasele feluri de ciocolata.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Tip Oferta


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite