Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Croatia

Prezentare Croatia

Croația, oficial, Republica Croația, este o țară la intersecția Europei Centrale și de Sud-Est, pe Marea Adriatică. Se află la granița cu Slovenia în nord-vest, cu Ungaria până la nord-est, cu Serbia spre est, cu Bosnia și He...

Citeste mai mult

Prezentare Croatia


Situată pe coasta de est a Mării Adriaticii, Croaţia se poate lăuda cu minunate bogăţii naturale şi culturale. Are peste 1200 de insule şi promontorii, chiar 8 zone au fost declarate Parc naţional, şi are chiar 11 Parcuri naturale. UNESCO a protejat pe teritoriul Croaţiei 7 monumente ca şi parte a patrimoniului cultural mondial.

Croaţia este în partea sa mediterană şi continentală semnificativ diferită - de la natură şi vegetaţie, peste influenţe culturale din nordul şi sudul Europei, până la delicii culinare, şi chiar mentalitatea locuitorilor lor. Deseori veţi auzi cum nordişti sunt ceva mai retraşi, pe când sudiştii sunt mai lejeri şi gălăgioşi. Pe doar 55 de kilometri pătraţi, cât are Croaţia aproximativ, puteţi să vă bucuraţi de diversitatea experienţei pe care o oferă.

Deşi Croaţia are în partea sa continentală o mulţime de atracţii, partea de coastă este şi acum mai populară. Poate deoarece Croaţia este pe harta călătoriei cel mai des rezervată pentru vacanţa de vară, peisajul de-a lungul coastei se impune ca şi o alegere logică.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!