Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Elvetia

Prezentare Elvetia

Elvetia reprezinta Europa in miniatura, concentrand toate contrastele existente pe continent si oferind o mare diversitate de atractii turistice (naturale cat si construite de oameni). Avand in vedere ca supr...

Citeste mai mult

Prezentare Elvetia


Elvetia reprezinta Europa in miniatura, concentrand toate contrastele existente pe continent si oferind o mare diversitate de atractii turistice (naturale cat si construite de oameni). Avand in vedere ca suprafata tarii nu este foarte mare iar sistemele de transport sunt foarte bine puse la punct, toate obiectivele sunt usor accesibile pentru turisti. Cosmopolitan si cultural.

Este constituita intr-un stat parlamentar si are capitala la Berna. Se intinde pe o suprafata de 41285 km patrati si are o populatie de 7.3 milioane de locuitori.Limbile vorbite sunt germana ,franceza si italiana. Moneda nationala este francul elvetian inpartit in 100 rappen(centimi).Tara are un tinut dominat de muntii Alpi care ating o inaltime de 4634m (Monte Rosa). Cele mai mari lacuri sunt Bodensee si lacul Geneva. Clima este continentala-alpina cu veri calde si pline de precipitatii (30 vara in Berna) si ieri reci si pline de zapada.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

ELVETIA 2021

Itinerariu: Elvetia

Durata: 9 nopti

Plecari: 19 august, 21 septembrie

de la 2190 / camera * 2 adulti | perioada 21.09.2021 - 29.09.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii