Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Emiratele Arabe Unite

Prezentare Emiratele Arabe Unite

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim. Impulsionată de industria petrolului și ...

Citeste mai mult

Prezentare Emiratele Arabe Unite


Dubai este unul dintre cele șapte emirate ce alcătuiesc Emiratele Arabe Unite, emiratul cel mai modern, în curs de dezvoltare în sectorul turistic și comercial. Orașul Dubai este capitala emiratului ce a devenit cunoscut datorită extraordinarelor facilități turistice.

Posibilităţile de petrecere a timpuluri sunt aici aproape nelimitate, puteţi juca golf, puteţi face scufundări pentru a admira minunata lume subacvatică etc. Dacă temperaturile de afară vă vor părea insuportabile, nici o problemă: Dubaiul dispune de un vast complex cu zăpadă artificială, unde puteţi practica sporturile de iarnă! Dubai a devenit celebru în lume mai ales datorită unor proiecte şi construcţii de-a dreptul granidioase, realizate într-un timp-record, cu sprijinul familiei conducătoare Al-Maktum şi cu participarea multor investitori străini. Magazinele din centrele comerciale ale Dubaiului oferă un sortiment enorm de mărfuri. Veţi găsi aici tot ce doriţi.

 

 


Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!