Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Germania

Prezentare Germania

Germania este o țară din Europa de Vest cu un peisaj de păduri, râuri, lanțuri de munte și plaje din Marea Nordului. Are peste 2 milenii de istorie. Berlinul, capitala sa, este acasa cu scene de arta si de viata de noapte, Poarta Brandenburgului si multe site-uri referitoare la cel de-al doilea razboi mondial. Munchen este cunoscut pentru sălile sale de Oktoberfest și bere, inclusiv Hofbräuhaus din secolul al XVI-lea. Frankfurt, cu zgârie-nori, găzduiește Banca Centrală Europeană....

Citeste mai mult

Prezentare Germania


Germania este o tara din Europa de Vest cu un peisaj de paduri, rauri, lanturi de munte si plaje din Marea Nordului. Are peste 2 milenii de istorie. Berlinul, capitala sa, este acasa cu scene de arta si de viata de noapte, Poarta Brandenburgului si multe site-uri referitoare la cel de-al doilea razboi mondial. Munchen este cunoscut pentru salile sale de Oktoberfest si bere, inclusiv Hofbräuhaus din secolul al XVI-lea. Frankfurt, cu zgarie-nori, gazduieste Banca Centrala Europeana.

O tara care se mandreste cu cateva mari orase pline de istorie dar si modernism cum ar fi: Berlin, Hamburg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg, Hanovra, Koln si nu numai, Germania se bucura de atractia tursitilor si in orase mai mici sau in zone rurale ce atrag prin simplitate si traditionalism.


Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 circuite

BAVARIA SI AUSTRIA 2020 (autocar)

Circuite turistice internationale- Nico Travel

Itinerariu: Germania

Durata: 7 nopti

Plecari: 20 septembrie

CEHIA - GERMANIA - POLONIA 2020 (autocar)

Circuite turistice internationale- Nico Travel

Itinerariu: Hungary

Durata: 10 nopti

Plecari: 10 septembrie

CROAZIERA IN FIORDURILE NORVEGIENE 2020

Itinerariu: Denmark

Durata: 8 nopti

Plecari: 28 august

GERMANIA 2020

Circuite turistice internationale- Nico Travel

Itinerariu: Germania

Durata: 11 nopti

Plecari: 20 august