Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Germania

Prezentare Germania

Germania este o țară din Europa de Vest cu un peisaj de păduri, râuri, lanțuri de munte și plaje din Marea Nordului. Are peste 2 milenii de istorie. Berlinul, capitala sa, este acasa cu scene de arta si de viata de noapte, Poarta Brandenburgului si multe site-uri referitoare la cel de-al doilea razboi mondial. Munchen este cunoscut pentru sălile sale de Oktoberfest și bere, inclusiv Hofbräuhaus din secolul al XVI-lea. Frankfurt, cu zgârie-nori, găzduiește Banca Centrală Europeană.

Citeste mai mult

Prezentare Germania


Germania este o tara din Europa de Vest cu un peisaj de paduri, rauri, lanturi de munte si plaje din Marea Nordului. Are peste 2 milenii de istorie. Berlinul, capitala sa, este acasa cu scene de arta si de viata de noapte, Poarta Brandenburgului si multe site-uri referitoare la cel de-al doilea razboi mondial. Munchen este cunoscut pentru salile sale de Oktoberfest si bere, inclusiv Hofbräuhaus din secolul al XVI-lea. Frankfurt, cu zgarie-nori, gazduieste Banca Centrala Europeana.

O tara care se mandreste cu cateva mari orase pline de istorie dar si modernism cum ar fi: Berlin, Hamburg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg, Hanovra, Koln si nu numai, Germania se bucura de atractia tursitilor si in orase mai mici sau in zone rurale ce atrag prin simplitate si traditionalism.


Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!