Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Mongolia

Prezentare Mongolia

Mongolia este o țară din Asia Centrală, republică parlamentară, care se învecinează la nord cu Rusia, la sud și est cu Republica Populară Chineză, iar granița de vest se află la o mică distanță de Kazahstan....

Citeste mai mult

Prezentare Mongolia


De la padurile nordice de Taiga pana la vastele teritorii aproape mereu verzi si Desertul Gobi, Mongolia este una dintre putinele tari care a pastrat stilul de viata nomad si traditiile stravechi intacte. Numita si Tara Cerului Albastru, acest Taram in care timpul a stat in loc, in care nu exista garduri, iar usile caselor nu se incuie, acest loc in care natura a  ramas neatinsa si a dat nastere unor opera de arta, incredibile prin propriile-I forte, aceasta tara cu traditii, arta si cultura, neatinse de vreme, cu o spiritualitate ce iese si astazi prin porii pamantului calcat de asupritori, Mongolia, va va cuceri de la prima vedere.

Mongolia este o tara din Asia Centrala, republica parlamentara, care se invecineaza la nord cu Rusia, la sud si est cu Republica Populara Chineza, iar granita de vest se afla la o mica distanta de Kazahstan.


Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!