Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Myanmar

Prezentare Myanmar

Myanmar sau Birma este o tara situata in sud-estul asiei la granita cu Tailanda, China, Laos si India scadata in apele golfului Bengalez. Tara este o republica care se intinde pe o suprafta de 676.552 kmp si are capitala la Yangon. ...

Citeste mai mult

Prezentare Myanmar


Myanmar sau Birma este o tara situata in sud-estul Asiei la granita cu Thailanda, China, Laos si India scaldata in apele golfului Bengalez. Tara este o republica care se intinde pe o suprafata de 676.552 kmp si are capitala la Yangon. 

Este inconjurata de munti inalti care coboara in altitudine cu apropierea lor de mare. Muntii Arakan in sud-vestul tarii au cel mai inalt varf la Hkakabo Razi  5881 m. Din cauza climei tropicale de aici anotimpurile sunt direct influentate existand doar trei. Anotimpul ploios foarte accentuat in delata raului Irawadi cu ploi care pot aduce precipitatii de pina la 500ml pe mp. Vara cand in nordul tarii se ajunge la o temperatura de 50 de grade celsius si 100% umiditate in aer si iarna cand temperaturile in afara de regiunile muntoase, nu scade sub 20 de grade.


 

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!