Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Itinerariu

Ziua 1

 Norvegia este faimoasa atat pentru muntii si fiordurile spectaculoase si pitoresti, cat si pentru orase precum Oslo sau Bergen, care te incanta cu numeroase muzee, cu arhitectura medievala sau cu o viata de noapte intensa. Geiranger, Hardanger, Sogne – trei nume diferite, trei fiorduri care iti dezvaluie povestile misterioase ale apei, depanate prin forta peisajelor spectaculoase si a ghetarilor masivi, fascinanti prin albul nesfarsit.

Desi frumusetea peisajelor este coplesitoare, surprizele nu se termina aici. Norvegia este considerata una dintre cele mai frumoase tari din lume. Descopera si tu frumusetea uluitoare a fiordurilor norvegiene, natura salbatica a muntilor cu piscuri inzapezite, dar si farmecul citadin al Norvegiei.

   Ziua 1 | BUCURESTI – OSLO – VRADAL/KONGSBERG

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul AUSTRIAN AIRLINES OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire in Viena la 07:25. Decolare spre Oslo la ora 10:20 cu zborul OS335. Sosire la Oslo - Gardemoen la ora 12:40.  Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si de la aeroportul Gardemoen plecam spre Oslo. Poposim in centrul orasului pentru un prim contact cu capitala Norvegiei in cadrul unui tur panoramic din autocar. Timp liber la dispozitie pentru pranz in Oslo. Ne imbarcam in autocar si ne continuam excursia catre zona Vradal / Kongsberg. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Quality Strand Vradal respectiv Quality Grand Kongsberg sau similare.


   Ziua 2 | VRADAL/KONGSBERG –  CANALUL TELEMARK - STAVANGER

Mic dejun. Plecare spre Ulefoss unde ne vom imbarca intro  croaziera ce va parcurge partea cea mai frumoasa a canalului Telemark de la Ulefoss la Lunde,  spectaculoasa cale navigabila taiata in stanca si inaugurata acum peste 100 de ani in 1892. In timpulm plimbarii cu barca pe canal vom traversa un sistem de 3 ecluze, inclusiv cea mai mare dintre ele – Vrangfoss. Sosim la Lunde de unde cu autocarul continuam spre Stavanger. Servirea cinei a hotel. Timp liber la dispozitie in Stavanger. Cazare hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.

 

   Ziua 3 | STAVANGER – LYSEFJORD – PREIKESTOLEN (”PIATRA ALTARULUI”)

Mic dejun. Vizita Stavanger – un vechi sat de pescari la Marea Nordului a devenit azi al 4-lea oras al Norvegiei puternic implicat in sectorul petrolier.  Exploram centrul istoric cu catedrala de sec. al XII-lea si stradutele pitoresti din orasulvechi.  Dupa-amiaza, optional, Croaziera de 3 ore pe Lysefjord prilej de a admira de la nivelul marii, Preikestolen (Piatra Altarului) si privelisti care iti taie rasulflarea        si insule idilice. Vom mai admira “Casacada suspendata” si “Pestera Vagabonzilor” (Tarif informativ: 70 Euro/persoana). Intoarcere la hotel si servirea cinei. Cazare hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.Bergen, oras istoric, te cucereste cu farmecul caselor imbracate in culori pastelate printre care serpuiesc stradute inguste pavate cu piatra cubica si cu bogatia de activitati culturale si sportive. Primele cladiri din Bergen au fost ridicate de-a lungul vechiului debarcader, Bryggen. Secole de-a randul a constituit un centru important al orasului si astazi este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Mergand prin galeriile intunecoase din Bryggen, vei calatori inapoi in timp, in vremurile in care negustorii din Liga Hanseatica dominau orasul. 

 

   Ziua 4 | STAVANGER – HAUGESUND – BERGEN

Mic dejun. Continuam calatoria catre Bergen – Capitala Fiordurilor, parcurgand un pitoresc drum de coasta ce include doua traversari de ferry-boat: Mortavika – Arsvagen si Sandvikvag – Halhkem. Popas in Haugesund,               o agreabila asezare de pe Coasta de Vest a Norvegiei – zona locuita de vikingi si resedinta a primilor regi ai Norvegiei. Dupa-amiaza ajungem in Bergen unde vom face un tur de oras pietonal. Suntem in cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo; faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Scandic Byparken sau similar.


   Ziua 5 | BERGEN – GUDVANGEN – FLAM – GHETARUL BRIKSDAL & PARCUL NATIONAL JOSTEDALSBREEN

Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordului Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, ne continuam drumul cu autocarul prin tunelul de la Laerdal (24.51km lungime) – o adevarata minune inginereasca si traversam Sognefjord cu ferry- boat-ul de la Fodnes la Mannheller spre zona Nordfjord. Vom vizita Ghetarul Briksdal care coboara abrupt de la 1200m pana in valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Cazare in zona Nordfjord, hotel Innvik Fjordhotell www.innvikfjordhotell.no sau similar. Servirea cinei la hotel. 


   Ziua 6 | NORDFJORD – ALESUND  

Mic dejun. Astazi ne continuam excursia pe unele dintre cele mai pitoresti drumuri din Norvegia, catre Alesund, traversand cu ferry boat-ul de la Festoya la Solavagen. Ne apropiem de Alesund si vom face o oprire in punctul de panorama situat deasupra orsului, oferind astfel o priveliste de neuitat. Alesund este celebru pentru pozitia sa geografica si arhitectura Art Nouveau, stil in care a fost reconstruit dupa devastatorul incendiu din 23 ianuarie 1904.  Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie in Alesund. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Thon Hotel Alesund sau similar.O destinatie cu adevarat spectaculoasa este Drumul Trolilor, care serpuieste pe pantele muntoase abrupte. A fost deschis pe 31 iulie 1936 dupa lucrari care au durat 8 ani de catre regele Norvegiei, care la ceremonia de inaugurare i-a dat numele pe care il poarta si in prezent. In mitologia nordica, trolii sunt creaturi uriase si infricosatoare, care au vietuit in aceste zone muntoase.

 

   Ziua 7 | ALESUND – DRUMUL TROLILOR – FIORDUL GEIRANGER – OTTA        

Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Köngen (Rege), Dronningen (Regina) şi Bispen (Episcop) par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferryboatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe“Drumul Vulturilor” unde ne vom imbarca pentru o croaziera de 1,5 ore pe fiordul Geiranger – inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1400m altitudine si coboara la 500m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Din Geiranger plecam spre Otta. Servirea cinei la hotel. Cazare Thon Hotel Otta sau similar.


   Ziua 8 |  OTTA – LILLEHAMMER  - OSLO

Mic dejun. Plecare spre valea Gudbransdal spre Lillehammer. Dupa un popas in orasul-gazda a JO de iarna din 1994 continuam pe malurile lacului Mjosa spre Oslo. Oslo, capitala Norvegiei, „tivita" de fiordul cu acelasi nume si intinderi de paduri, imbina farmecul melancolic al perioadei medievale cu energia si stilul de viata modern. De la Muzeul Edvard Munch pana la un drum facut prin istorie la Muzeul Corabiilor Vikinge sau la Muzeul Polarship Fram, Oslo iti ofera experiente cu adevarat deosebite. Tur de oras Oslo cu ghid local. Orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Transfer la hotel. Cazare hotel Quality Expo Oslo sau similar.

 

   Ziua 9 | OSLO – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Oslo pentru vizite individuale sau program de cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborurile de intoarcere in tara astfel:

 

Retur 13 august: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH863 cu destinatia Frankfurt. Decolare din Oslo la ora 16:05, aterizare la Frankfurt la ora 18:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1422, decolare din Frankfurt la ora 20:20 si aterizare la Bucuresti la ora 23:35.

Retur 29 august: Imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS336 cu destinatia Viena. Decolare din Oslo la ora 14:00, aterizare la Viena la ora 16:20. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti OS767, decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare la Bucuresti la ora 20:10

 

Ziua 1

 Norvegia este faimoasa atat pentru muntii si fiordurile spectaculoase si pitoresti, cat si pentru orase precum Oslo sau Bergen, care te incanta cu numeroase muzee, cu arhitectura medievala sau cu o viata de noapte intensa. Geiranger, Hardanger, Sogne – trei nume diferite, trei fiorduri care iti dezvaluie povestile misterioase ale apei, depanate prin forta peisajelor spectaculoase si a ghetarilor masivi, fascinanti prin albul nesfarsit.

Desi frumusetea peisajelor este coplesitoare, surprizele nu se termina aici. Norvegia este considerata una dintre cele mai frumoase tari din lume. Descopera si tu frumusetea uluitoare a fiordurilor norvegiene, natura salbatica a muntilor cu piscuri inzapezite, dar si farmecul citadin al Norvegiei.

   Ziua 1 | BUCURESTI – OSLO – VRADAL/KONGSBERG

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul AUSTRIAN AIRLINES OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire in Viena la 07:25. Decolare spre Oslo la ora 10:20 cu zborul OS335. Sosire la Oslo - Gardemoen la ora 12:40.  Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si de la aeroportul Gardemoen plecam spre Oslo. Poposim in centrul orasului pentru un prim contact cu capitala Norvegiei in cadrul unui tur panoramic din autocar. Timp liber la dispozitie pentru pranz in Oslo. Ne imbarcam in autocar si ne continuam excursia catre zona Vradal / Kongsberg. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Quality Strand Vradal respectiv Quality Grand Kongsberg sau similare.


   Ziua 2 | VRADAL/KONGSBERG –  CANALUL TELEMARK - STAVANGER

Mic dejun. Plecare spre Ulefoss unde ne vom imbarca intro  croaziera ce va parcurge partea cea mai frumoasa a canalului Telemark de la Ulefoss la Lunde,  spectaculoasa cale navigabila taiata in stanca si inaugurata acum peste 100 de ani in 1892. In timpulm plimbarii cu barca pe canal vom traversa un sistem de 3 ecluze, inclusiv cea mai mare dintre ele – Vrangfoss. Sosim la Lunde de unde cu autocarul continuam spre Stavanger. Servirea cinei a hotel. Timp liber la dispozitie in Stavanger. Cazare hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.

 

   Ziua 3 | STAVANGER – LYSEFJORD – PREIKESTOLEN (”PIATRA ALTARULUI”)

Mic dejun. Vizita Stavanger – un vechi sat de pescari la Marea Nordului a devenit azi al 4-lea oras al Norvegiei puternic implicat in sectorul petrolier.  Exploram centrul istoric cu catedrala de sec. al XII-lea si stradutele pitoresti din orasulvechi.  Dupa-amiaza, optional, Croaziera de 3 ore pe Lysefjord prilej de a admira de la nivelul marii, Preikestolen (Piatra Altarului) si privelisti care iti taie rasulflarea        si insule idilice. Vom mai admira “Casacada suspendata” si “Pestera Vagabonzilor” (Tarif informativ: 70 Euro/persoana). Intoarcere la hotel si servirea cinei. Cazare hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.Bergen, oras istoric, te cucereste cu farmecul caselor imbracate in culori pastelate printre care serpuiesc stradute inguste pavate cu piatra cubica si cu bogatia de activitati culturale si sportive. Primele cladiri din Bergen au fost ridicate de-a lungul vechiului debarcader, Bryggen. Secole de-a randul a constituit un centru important al orasului si astazi este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Mergand prin galeriile intunecoase din Bryggen, vei calatori inapoi in timp, in vremurile in care negustorii din Liga Hanseatica dominau orasul. 

 

   Ziua 4 | STAVANGER – HAUGESUND – BERGEN

Mic dejun. Continuam calatoria catre Bergen – Capitala Fiordurilor, parcurgand un pitoresc drum de coasta ce include doua traversari de ferry-boat: Mortavika – Arsvagen si Sandvikvag – Halhkem. Popas in Haugesund,               o agreabila asezare de pe Coasta de Vest a Norvegiei – zona locuita de vikingi si resedinta a primilor regi ai Norvegiei. Dupa-amiaza ajungem in Bergen unde vom face un tur de oras pietonal. Suntem in cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo; faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Scandic Byparken sau similar.


   Ziua 5 | BERGEN – GUDVANGEN – FLAM – GHETARUL BRIKSDAL & PARCUL NATIONAL JOSTEDALSBREEN

Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordului Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, ne continuam drumul cu autocarul prin tunelul de la Laerdal (24.51km lungime) – o adevarata minune inginereasca si traversam Sognefjord cu ferry- boat-ul de la Fodnes la Mannheller spre zona Nordfjord. Vom vizita Ghetarul Briksdal care coboara abrupt de la 1200m pana in valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Cazare in zona Nordfjord, hotel Innvik Fjordhotell www.innvikfjordhotell.no sau similar. Servirea cinei la hotel. 


   Ziua 6 | NORDFJORD – ALESUND  

Mic dejun. Astazi ne continuam excursia pe unele dintre cele mai pitoresti drumuri din Norvegia, catre Alesund, traversand cu ferry boat-ul de la Festoya la Solavagen. Ne apropiem de Alesund si vom face o oprire in punctul de panorama situat deasupra orsului, oferind astfel o priveliste de neuitat. Alesund este celebru pentru pozitia sa geografica si arhitectura Art Nouveau, stil in care a fost reconstruit dupa devastatorul incendiu din 23 ianuarie 1904.  Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie in Alesund. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Thon Hotel Alesund sau similar.O destinatie cu adevarat spectaculoasa este Drumul Trolilor, care serpuieste pe pantele muntoase abrupte. A fost deschis pe 31 iulie 1936 dupa lucrari care au durat 8 ani de catre regele Norvegiei, care la ceremonia de inaugurare i-a dat numele pe care il poarta si in prezent. In mitologia nordica, trolii sunt creaturi uriase si infricosatoare, care au vietuit in aceste zone muntoase.

 

   Ziua 7 | ALESUND – DRUMUL TROLILOR – FIORDUL GEIRANGER – OTTA        

Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Köngen (Rege), Dronningen (Regina) şi Bispen (Episcop) par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferryboatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe“Drumul Vulturilor” unde ne vom imbarca pentru o croaziera de 1,5 ore pe fiordul Geiranger – inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1400m altitudine si coboara la 500m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Din Geiranger plecam spre Otta. Servirea cinei la hotel. Cazare Thon Hotel Otta sau similar.


   Ziua 8 |  OTTA – LILLEHAMMER  - OSLO

Mic dejun. Plecare spre valea Gudbransdal spre Lillehammer. Dupa un popas in orasul-gazda a JO de iarna din 1994 continuam pe malurile lacului Mjosa spre Oslo. Oslo, capitala Norvegiei, „tivita" de fiordul cu acelasi nume si intinderi de paduri, imbina farmecul melancolic al perioadei medievale cu energia si stilul de viata modern. De la Muzeul Edvard Munch pana la un drum facut prin istorie la Muzeul Corabiilor Vikinge sau la Muzeul Polarship Fram, Oslo iti ofera experiente cu adevarat deosebite. Tur de oras Oslo cu ghid local. Orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Transfer la hotel. Cazare hotel Quality Expo Oslo sau similar.

 

   Ziua 9 | OSLO – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Oslo pentru vizite individuale sau program de cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborurile de intoarcere in tara astfel:

 

Retur 13 august: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH863 cu destinatia Frankfurt. Decolare din Oslo la ora 16:05, aterizare la Frankfurt la ora 18:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1422, decolare din Frankfurt la ora 20:20 si aterizare la Bucuresti la ora 23:35.

Retur 29 august: Imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS336 cu destinatia Viena. Decolare din Oslo la ora 14:00, aterizare la Viena la ora 16:20. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti OS767, decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare la Bucuresti la ora 20:10

 

Descriere

Destinatie: Norvegia

Durata: 8 nopti

Vezi detalii in format PDF

Vizitam Vradal, Canalul Telemark, Stavanger, Lysefjord, Preikestolen (Piatra Altarului), Haugesund, Bergen, Gudvagen, Flam, Ghetarul Briksdal, Parcul National Jostedalsbreen, Nordfjord, Alesund, Drumul Trolilor, Fiordul Geiranger, Otta, Lillehammer, Oslo

  Servicii incluse :

 • Zboruri Bucuresti à Oslo à Bucuresti,  compañía Austrian Airlines / Lufthansa via Viena / Frankfurt
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri asimilate categoriei de 3* si 4* astfel:

(In Norvegia nu este implementat sistemul de clasificare pe stele)

Ø  1 noapte in Vradal/Kongsberg, hotel Quality Strand Vradal / Quality Grand Kongsberg sau similar

Ø  2 nopti in Stavanger, Hotel Clarion Energy sau similar

Ø  1 noapte in Bergen, Hotel Scandic Byprken sau similar

Ø  1 noapte in zona Nordfjord, hotel Fjord Innvik sau similar

Ø  1 noapte in Alesund, Thon Hotel Alesund sau similar

Ø  1 noapte in Otta, Thon Hotel Otta sau similar

Ø  1 noapte in Oslo, Hotel Quality Expo sau similar

 • PACHET CROAZIERE PE FIORDURILE NORVEGIEI:

Ø  Croaziera pe Canalul Telemark  de la Ulefoss la Lunde

Ø  Croaziera pe fiordul Sognefjor de la Gudvangen la Flam

Ø  Crioazera pe fiordul Geiranger de la Geiranger la Otta

 • Tururile si excursille mentionate in program: Stavanger, Haugesund, Bergen, Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen, Alesund, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Lillehammer
 • Tur de oras cu ghid local la Oslo
 • Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program
 • Insotitor roman de grup

 

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil: 240 Euro/ persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice din program

Destinatie: Norvegia

Durata: 8 nopti

Vezi detalii in format PDF

Vizitam Vradal, Canalul Telemark, Stavanger, Lysefjord, Preikestolen (Piatra Altarului), Haugesund, Bergen, Gudvagen, Flam, Ghetarul Briksdal, Parcul National Jostedalsbreen, Nordfjord, Alesund, Drumul Trolilor, Fiordul Geiranger, Otta, Lillehammer, Oslo

  Servicii incluse :

 • Zboruri Bucuresti à Oslo à Bucuresti,  compañía Austrian Airlines / Lufthansa via Viena / Frankfurt
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri asimilate categoriei de 3* si 4* astfel:

(In Norvegia nu este implementat sistemul de clasificare pe stele)

Ø  1 noapte in Vradal/Kongsberg, hotel Quality Strand Vradal / Quality Grand Kongsberg sau similar

Ø  2 nopti in Stavanger, Hotel Clarion Energy sau similar

Ø  1 noapte in Bergen, Hotel Scandic Byprken sau similar

Ø  1 noapte in zona Nordfjord, hotel Fjord Innvik sau similar

Ø  1 noapte in Alesund, Thon Hotel Alesund sau similar

Ø  1 noapte in Otta, Thon Hotel Otta sau similar

Ø  1 noapte in Oslo, Hotel Quality Expo sau similar

 • PACHET CROAZIERE PE FIORDURILE NORVEGIEI:

Ø  Croaziera pe Canalul Telemark  de la Ulefoss la Lunde

Ø  Croaziera pe fiordul Sognefjor de la Gudvangen la Flam

Ø  Crioazera pe fiordul Geiranger de la Geiranger la Otta

 • Tururile si excursille mentionate in program: Stavanger, Haugesund, Bergen, Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen, Alesund, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Lillehammer
 • Tur de oras cu ghid local la Oslo
 • Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program
 • Insotitor roman de grup

 

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil: 240 Euro/ persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice din program