Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Olanda

Prezentare Olanda

Olanda ...

Citeste mai mult

Prezentare Olanda


Supranumita si "Tarile de Jos", Olanda este  o tara surprinzatoare, cu un un peisaj tipic si nenumarate atractii a fost de a lungul timpului subiectul multor picturi si alte opere de arta. Tara este impartita in 12 provincii cu un relief care cuprinde paduri întinse si bogate, dealuri ondulate cu podgorii de vita de vie, superbe rezervatii naturale si nu în ultimul rând pajisti întinse pline de vestitele lalele viu colorate. 

Însa Olanda înseamna si mai mult: orase moderne combinate cu sate traditionale, elegante boutiquri si cafenele îmbietoare, muzee bogate în cultura zilelor noastre dar si în fascinanta istorie. Dar cultura Olandei nu se gaseste numai în cele peste 1000 de muzee, ci si pe strada, unde veti gasi vânzatori ambulanti de brânza, peste si alte produse specifice, îmbracati în costume traditionale, de la cei mai tineri pâna la cei mai vârstnici.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

AMSTERDAM 2021 - Vacanta de 1 decembrie

Itinerariu: Olanda

Durata: 5 nopti

Plecari: 30 noiembrie

de la 1130 / camera * 2 adulti | perioada 30.11.2021 - 04.12.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii