Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sri Lanka

Prezentare Sri Lanka

Sri Lanka a devenit una dintre cele mai dorite destinații de safari din lume datorită abundenței sale de parcuri naționale, diversitatii de specii sălbatice - inclusiv elefanți și leoparzi și datorita unei abordari durabilă a conservării habitatelor. Sri Lanka, o insulă în formă de lacrimă în Oceanul Indian, se mândrește cu unele dintre cele mai ridicate rate de endemism biologic din lume, ceea ce înseamnă că 16% din fauna sa și 23% din flora sa sunt unice pentru...

Citeste mai mult

Prezentare Sri Lanka


Sri Lanka a devenit una dintre cele mai dorite destinații de safari din lume datorită abundenței sale de parcuri naționale, diversitatii de specii sălbatice - inclusiv elefanți și leoparzi și datorita unei abordari durabilă a conservării habitatelor. 
Sri Lanka, o insulă în formă de lacrimă în Oceanul Indian, se mândrește cu unele dintre cele mai ridicate rate de endemism biologic din lume, ceea ce înseamnă că 16% din fauna sa și 23% din flora sa sunt unice pentru țară.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

SRI LANKA 2021 - O destinatie tropicala fascinanta

Itinerariu: Sri Lanka

Durata: 11 nopti

Plecari: 6 mai

de la 3500 / camera * 2 adulti | perioada 06.05.2021 - 16.05.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii